Bli medlemi föreningen Shade Events

Bli medlem och skapa konto

Bli medlem i Shade Events

Här blir du medlem i föreningen Shade Events. Detta är alltså inte bara en vanlig användare på en hemsida, utan ett medlemskap i en förening som är giltigt i ett år. Läs gärna igenom infon först.

Ditt medlemskap

Medlemskapet varar i ett år och sen måste det förnyas. Du blir meddelad när det är dags att förnya. För att få komma på våra LAN måste man betala medlemsavgift och inträde.

Viktigt-att-veta är att medlemsavgiften är inbakad i inträdesavgiften, så din första LAN-biljett under året blir rabatterad med samma summa som medlemsavgiften är. Att bli medlem kostar alltså inget extra om du är med som betalande deltagare under minst 1 LAN under året.

Betalning görs via SMS. Mer instruktioner visas när man bokar sin biljett.

Föreningens grupper

- Medlemmar

Alla blir automatiskt medlemmar som får delta i Shades LAN-partyn. Man kan även rösta på årsmötet.

- Crew

Personalen kallas Crew och jobbar vid varje LAN-party. Uppgiften är att planera, hålla ordning och fixa utrustningen. Alla som är intresserade kan gå med i Crew.

- Styrelsen

Som alla föreningar har Shade en styrelse som fattar viktiga beslut om ekonomin och ser till att LAN-partyn genomförs. Styrelsen väljs årligen av medlemmarna.

Info om personuppgifter

Dina personuppgifter lagras i Shades medlemsregister. Styrelsen ansvarar för att de hanteras enligt personuppgiftslagen. Personnummer krävs eftersom Shade bl.a. erhåller statsbidrag från Ungdomsstyrelsen.

Vem har tillgång till personuppgifterna?

Uppgifterna är tillgängliga för andra medlemmar. De redovisas även till tredje part, vilket är andra organisationer som Shade samarbetar med, t.ex. Huddinge Kommun, Sverok och Studiefrämjandet.

Vad används personuppgifterna till?

Aktiviteter som t.ex. biljettbokning och tävlingar. Utskick av info via brev och email. Upprätthålla säkerheten vid aktiviteter. Personuppgifterna används aldrig i kommersiella syften.

Formulär

Var snäll och fyll i allting så ditt medlemskap blir giltigt.

Inloggning


Personuppgifter