Crew

Ansök till Crew

Vill du gå med i vårt Crew? Skriv ett mail om vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra till:

info@shadeevents.se

CREW
för LANET och Shade

Vill du vara med och forma framtidens E-sport?

Då har du kommit alldeles rätt! På den här sidan kan du läsa kortfattat om vad det innebär att vara Crew för Shade och LANET, och hur DU kan ansöka.

Vad är Shade Events Crew?

Det är Crew som planerar och genomför Shade Events LAN-partyn. Crew arbetar ideellt, och drivs av viljan att göra Shade Events till en superbra LAN-förening!

Att vara med i Crew är både roligt och lärorikt. Som Crew lär du dig mer om nätverk, el, programmering och allt möjligt som har med teknik att göra. Man får även en bra erfarenhet av att jobba i grupp, och lära känna likasinnade. Vi strävar alltid efter att uppnå en stor gemenskap inom Crew.

Vad gör man som Crew?

Som Crewmedlem planerar man och bygger Shade Events LAN-partyn. Exempel på arbetsuppgifter som Crew: dra kablar, installera servrar, anordna spelturneringar, vara kassör i kiosken, hålla ordning i lokalen och städa så det ser snyggt ut. Att vara Crew innebär en del slit, men när LANet väl är igång känns det häftigt att man själv har varit med och byggt upp allt.

Kan jag bli crew?

Det kan du säkert! Allt som krävs är motivationen att bygga ett häftigt LAN-party, och viljan att ta ansvar. Skriv ett mail om vem du är, vad du har gjort och vad du vill göra till:

info@shadeevents.se