Om oss

Kontaktinformation

Via mejl:

info@shadeevents.se

Via Facebook:

facebook.com/shadeevents

Org. nr:

802420-2304

Styrelse och revisor

Verksamhetsåret 2016-2017

Styrelse

Freppa Hellgren

Ordförande
Mejl: fredrik@shadeevents.se

Per Bertilsson

Kassör
Mejl: per@shadeevents.se

Tommie Lagerroos

Sekreterare
Mejl: tommie@shadeevents.se

Revisor

Camilla Törnroos

Mejl: revisor@shadeevents.se

Tidigare årsmötesprotokoll

Shade Events är en demokratisk, ideell förening. Det innebär att vi en gång om året bjuder in våra medlemmar till ett årsmöte, där vi beslutar om föreningens framtida arbete.

Mer än tio år av LAN-arrangemang
Om föreningen Shade Events

Shade Events är en ideell förening i Huddinge, söder om Stockholm. Vi sysslar med LAN-partyn och har gjort det i många år. Föreningen startade hösten 2004 under namnet Huddinge LAN, men bytte namn våren 2007 till Shade Events, förkortat Shade.

Syftet är att anordna LAN-partyn för dator- och spelintresserade personer. Vi tycker det är roligare att tillsammans uppleva det gemensamma intresset för datorer och teknik. Just LAN-partyn är en perfekt form av evenemang för att träffa likasinnade personer. Intresset för datorer och spel är stort idag, inte minst bland ungdomar. Därför är det viktigt att just den målgruppen får en chans att utöva sina intressen som alla andra. Vi försöker upplysa andra organisationer om vad LAN-party är för något.

Som många andra LAN-föreningar är Shade ansluten till Sveriges roll- och konfliktspelsförbund Sverok, ett ungdomsförbund som stödjer spelintresserade ungdomar.

Trotts 10 år av LAN - glöden brinner ännu

Bakom föreningen och alla evenemang finns en personalgrupp, som brinner för att alltid leverera en upplevelse bortom skyarna till våra medlemmar. Det möjliggörs genom att nästintill dagligen, hela året runt, arbeta med planering & förberedelser inför kommande evenemang.

Högst beslutsfattande organ i föreningen, om vi bortser från årsmötet, är föreningens styrelse.

Styrelsens dagliga arbete utgår ifrån att skapa möjligheter och plattformar för att kunna ta föreningen till nästa nivå, vilket består av att t.ex. skriva bidragsansökningar, ta kontakt med potentiella samarbetspartners och löpande utveckla kommunikationen & tillgängligheten för våra medlemmar.

Shade:s nuvarande styrelse, tillsammans med andra viktiga länkar & dokument, kan du se i panelen till höger.